ibutton elektronische sleutel

06 aug 5 Redenen Om Voor iButtons te Kiezen

Steeds meer mensen vervangen hun klassieke sleutel door een iButton. Deze elektronische sleutels zijn niet alleen flexibel maar ook erg gebruiksvriendelijk. In deze blog nemen we een kijkje naar een aantal redenen waarom een iButton zo interessant is in een Smart Home.

Ben je al thuis?

Lange werkdagen op kantoor zorgen ervoor dat uw kinderen vaak thuis zijn voor uzelf. Misschien sturen ze wel een berichtje om te zeggen dat ze veilig zijn aangekomen. Zo hoeft u niet ongerust te zijn. Maar wat als ze dit vergeten? Gelukkig is er een eenvoudigere manier; de iButton. Wanneer uw kinderen deze elektronische sleutel gebruiken, kan u automatisch het alarm afzetten en een email naar uw kantoor laten versturen.

U kan zelfs nog een stapje verder gaan. Het is mogelijk om de deur van de speelkamer op slot te laten totdat u zelf thuis bent. Op deze manier komen ze niet in de verleiding om spelletjes te spelen en kunnen uw kinderen rustig aan hun huisswerk beginnen.

Vermijd ongewenste gasten

iButtons kunnen voor allerlei toepassingen gebruikt worden. Uiteraard is toegangscontrole nog steeds hun belangrijkste functie. Omdat het een elektronische sleutel is, kan u de toegang koppelen aan een tijdstip. Zo kan u probleemloos een schoonmaakploeg of hondenuitlater op vaste tijdstippen binnenlaten. Dit kunnen niet alleen weekdagen zijn, maar ook bepaalde uren.

Heeft u uw iButton sleutel verloren of is deze gestolen? Geen probleem, want u kan zelf een specifieke sleutel deactiveren. Zo geeft u ongewenste gasten geen kans.

Flexibele leveringen

Heeft u een winkel of horecazaak waar vaak ’s morgens geleverd wordt? Dan kan u vanop afstand uw leveranciers toegang verlenen tot uw voorraadkamer of magazijn. Daarnaast wordt ook het tijdstip van aankomst en vertrek vastgelegd. U heeft dus meer controle over uw leveranciersschema.

Tijdregistratie op kantoor

Ook op kantoor is een iButton interessant. Stel u voor dat de eerste persoon op kantoor zijn elektronische sleutel gebruikt waarna de lichten aangaan, muziek begint te spelen en de koffiezet opspringt. Als werkgever kan u exact zien wanneer individuele werknemers aankomen en op welk tijdstip zij weer vertrekken. Tenslotte kan u met een iButton bepaalde werknemers toegang geven tot een beveiligde ruimte.

Persoonlijk

Personalisatie is een belangrijk voordeel van een iButton. Wanneer u thuiskomt hoeft u simpelweg de iButton in de lezer te plaatsen. Uw Smart Home zal zich volledig aanpassen naar uw wensen; gaande van uw favoriete muziek tot uw favoriete lichtscène.

Shop online

In onze webshop is alles te vinden voor de elektronische toegangscontrole via een iButton. Voor vragen kan u ons altijd contacteren via de contactpagina.

[product_category category=”toegangscontrole” per_page=”12″ columns=”3″ orderby=”date” order=”desc”]

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.