cocooning

22 dec Cocooning: dé Trend voor deze Winter

De dagen worden korter en ook de temperaturen dalen. U merkt het meteen: de herfst- en wintermaanden komen eraan. Tijdens deze kille periode zoeken heel wat mensen de warmte en gezelligheid van hun eigen woning op. Dat brengt ons bij dé trend van deze winter: cocooning.

Wat is Cocooning?

Bij cocooning gaat men zichzelf terugtrekken in uw eigen huis – uw eigen ‘cocon’ zeg maar. Maak het extra gezellig en geniet van het gezelschap van uw familie. Laat het buiten maar regenen, want u zit toch lekker binnen.

Wilt u zelf aan cocooning doen? Zorg dan in de eerste plaats voor de juiste aankleding. Haal uw zachtste kussens en dekentjes boven en plaats nieuwe decoratiestukken (zoals dennenappels, extra kaarsen, enz.). Ook het licht mag gedimd worden, zodat uw verlichting een zachte oranje gloed krijgt.

De wintermaanden zijn tevens het perfecte moment om te bakken. Een lekkere appelcake zal heerlijk smaken in combinatie met een kopje koffie of thee. Bovendien zal dit zalige aroma zich door het hele huis verspreiden. Houdt u van deze winterse geuren? Dan mogen geurkaarsen niet ontbreken.

Uiteraard kan u ook rustig een film kijken of verder lezen in uw favoriete boek. Zelfs om te winkelen hoeft u het huis niet uit. Alles is immers online beschikbaar.

Cocooning in een Smart Home

Uiteraard is cocooning in een Smart Home veel eenvoudiger. U geniet immers van extra comfort:

comfort verlichtingAltijd de juiste verlichting

Met één druk op de knop selecteert u de juiste verlichting. Maak bijvoorbeeld een lichtscène voor films, waarbij de algemene verlichting uitgaat en de sfeerverlichting gaat branden.

bediening vanop afstandBediening vanop afstand

Controleer uw Smart Home waar u ook bent. Wilt u de verwarming alvast een graadje hoger zetten voordat u thuiskomt? Geen probleem! Via de gratis app is dit direct geregeld.

muziekUw favoriete muziek

Wilt u van rustgevende muziek genieten tijdens een warm bad, terwijl de kinderen op hun kamer de nieuwste K3 liedjes beluisteren? In een Smart Home is dit een fluitje van een cent.

beveiligingBeveiliging

Tijdens de wintermaanden is het sneller donker. Heel wat mensen voelen zich tijdens deze periode veiliger met de video intercom of videobeveiliging van een Smart Home.

rolluikenRolluiken

Geniet van extra privacy met onze automatische rolluiken (eventueel in combinatie met een tijdstip). Zo hoeft u niet langer het hele huis rond te lopen om alle rolluiken te laten zakken.

cocooningGeniet van uw zetel

Klaar voor een avondje cocooning? Met één klik wordt de verlichting gedimd, de TV aangezet, de rolluiken naar beneden gelaten en de temperatuur een halve graad verhoogd. U hoeft uw zetel zelfs niet te verlaten! Nu hebben we enkel nog een kopje warme chocomelk nodig …

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.