Diensten voor Professionelen

Wij maken een project analyse, rekening houdend met de wensen, behoeften en budget van uw klant. Aan de hand hiervan maken wij een aangepaste offerte.

Daarnaast kunnen we zorgen voor een gedetailleerd lastenboek. Ook voor het opstellen van een dossier voor architecten kan u bij Smart Home Solutions terecht.

Zelfs de programmering en opstart van een project behoort tot ons takenpakket; het aanmaken van individuele visualisatie, opstellen van en beheerplan, planning op CAD…

Ook voor trainingscursussen met betrekking tot het project en alles wat te maken heeft met EIB/KNX | Loxone en hun toepassingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom men voor ons kiest

Van het verlenen van diensten, zoals projectplanning en programmering, tot en met de inbedrijfstelling, bieden wij u de toegang tot al onze know-how en ervaring van meer dan een decennium. Dit samen met onze totale toewijding aan klanttevredenheid waar een grondige, persoonlijke en individuele begeleiding centraal staat, nu – en in de toekomst.

Als de verlichting soepel functioneert, de bescherming tegen de zon automatisch werkt en de verwarming en ventilatie een perfect klimaat creëren, als al deze gecontroleerde functionaliteiten optimaal samenwerken, dan zijn we tevreden over het werk dat wij geleverd hebben. Wij verzorgen voor u het projectmanagement van begin tot einde en zorgen voor de engineering van uw technieken.

Wij bieden het perfecte over-all toezicht zodat individuele aspecten elkaar nuttig aanvullen om tot een doeltreffende oplossing te komen op alle gebieden, van de planning, uitvoering op schema, de juiste controles, tot en met klantenondersteuning in samenwerking met architecten, studiebureaus, elektriciens en bouwfirma’s.

De ervaring van meer dan 18 jaar in combinatie met onze persoonlijke en professionele flexibiliteit maken ons tot een permanente betrouwbare partner.

Domo-Connect behoort bovendien tot de KNX Professionals Germany. Via dit platform delen KNX-experts hun ervaringen, kennis en vaardigheden met het doel hun kwaliteitsniveau te verbeteren. U plukt hier de vruchten van.

knx      knx professional

Een eenvoudige en betaalbare oplossing voor uw klanten

Heeft u particuliere klanten die op zoek zijn naar slimme automatisering? Voor hen is er Loxone: een miniserver-systeem voor de verlichting, verwarming, beveiliging, zonwering … van een Smart Home. Het is bijzonder flexibel, makkelijk uit te breiden en verrassend scherp geprijsd.

Ontdek Loxone
loxone smart home
Zou u graag met Smart Home Solutions samenwerken aan een project?