18 okt Gratis 30 dagen Cloud Caller testen

caller-service-trenner

Test nu Loxone Cloud Caller gratis voor 30 dagen en integreer uw Miniserver naadloos in de online wereld.

Met de volgende code kunt u ten volle profiteren van alle voordelen met nul kosten!

Cloud Caller: C00LOXONE

Onder www.loxone.com/reg kunt u uw Cloud dienst registreren.

PS: De proefperiode vervalt automatisch na 30 dagen, u moet niet meer doen dan de Cloud services registreren. U hoeft niet te zoeken naar het addertje onder het gras, u zult het niet vinden, want deze introductieaanbieding

– vervalt automatisch na 30 dagen
– bevat geen verborgen kosten
– en is zonder enige bijkomende verplichting

 

Cloud Caller

Met de Loxone Cloud Caller brengt u de Miniserver het bellen bij! Bv. in het geval van een alarm kunt u een oproep starten met een toepasselijke melding. De online service is eenvoudig in te stellen, zodat u automatische en individuele oproepen kunt instellen. Door deze eenvoudige waarschuw-/herinnering functie krijgt u meer veiligheid en comfort in uw woning.

Hoe kunt u de Cloud Caller gebruiken in uw Smart Home? Hier zijn een paar scenario’s:

Scenario 1
Iemand heeft illegaal toegang verkregen tot uw woning. De Miniserver registreert dit en zal u onmiddellijk op de hoogte brengen per gesprek met de melding “inbrekers in uw woning” – of iets dergelijks – de meldingstekst kunt u zelf definiëren. Dankzij het feedback kanaal kunt u direct reageren en bv. het alarm beëindigen.

Scenario 2
Aangepaste meldingen kunt u instellen voor verschillende situaties in uw woning. Bv. wanneer er een brand-/water alarm is kan uw Miniserver u direct op de hoogte brengen en eventueel grotere schade voorkomen.

Scenario 3
Belangrijke taken in en rondom uw woning die u niet mag vergeten. Zo staat bij valavond nog steeds de garagedeur geopend, uw Miniserver kan u herinneren door te bellen. Vooral in de overgangsperiode, waar het vlugger donker wordt en de inbraken stijgen, biedt dit meer zekerheid voor uw familie en kunt u uw bezittingen beter beschermen!

 

Als u tevreden bent kunt u deze dienst hier verlengen:

Voor 1 jaar

Voor 3 jaar

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.