EENVOUDIGE BEDIENING

Loxone staat altijd voor u klaar. Er zijn verschillende manieren om uw woning naar uw wensen aan te passen, zoals drukknoppen, een web interface, smartphone app en afstandsbediening.

loxone bediening drukknoppen

Drukknoppen

Als er één ding is dat we in elke woning vinden, dan zijn het drukknoppen. Dankzij Loxone wordt de bediening met knoppen eenvoudig onder het moto “minder is meer”.

Een grote drukknop voor de verlichting in elke ruimte is iets waar wij allemaal mee opgegroeid zijn, zelfs uw gasten en grootouders zullen hiermee overweg kunnen. Aangevuld door een viervoudige voor rolluiken / gordijnen en muziek indien aanwezig, dit allemaal heel eenvoudig in te stellen dankzij de Loxone standaard.

meer info

Web interface

Daarnaast kan u alles in uw Loxone Smart Home bedienen via de web interface. Gebruik Internet Explorer, Firefox, Chrome of een andere internetbrowser om aanpassingen te doen. Dit kan zelfs van op afstand, want de web interface is wereldwijd beschikbaar. Uiteraard is er voldoende beveiliging voorzien om ongewenste gasten te weren.

loxone web interface

Mobile app

Wilt u liever een smartphone of tablet gebruiken? Download dan de gratis Loxone app. Met deze gebruiksvriendelijke applicatie beheert u eenvoudig de verlichting, verwarming, zonwering, audio en veel meer van uw woning. Voor tablets hebben we zelfs een Wallmount voorzien, zodat u deze eenvoudig tegen de muur kan bevestigen.

De Loxone app is beschikbaar voor:

Android iPhone iPad

Remote Air

Tenslotte is er nog de Loxone Remote Air, een afstandsbediening om snel belangrijke functies van uw Smart Home te bedienen. Ze heeft 5 knoppen die u zelf kan invullen. Deze handige afstandsbediening kan u dus volledig personaliseren.

loxone remote air