bediening rolluiken

Rolluiken

U wenst meerdere rolluiken tegelijk te bedienen? Dat is geen probleem. Het is zelfs mogelijk om op basis van de stand van de zon uw rolluiken te automatiseren. Zo blijft het in de zomer lekker fris.

zonwering

Luifels

Met de goedenacht-knop schakelt u niet alleen het licht in het gehele huis uit. U kunt naast vele andere functies ook uw luifels laten intrekken voor bescherming tegen weer en wind. Één druk op de knop is genoeg.

jalozien

Jaloeziën

De jaloezieën gaan tijdens een storm automatisch omhoog, zodat niets stuk gaat. ’s Nachts kan de jaloezie – indien u dat wenst – automatisch gesloten worden om zo als extra bescherming tegen inbraak te dienen.

verwarming van op afstand

Wereldwijde bediening

Uiteraard kan u uw zonwering volledig traditioneel door middel van toetsen besturen – zoals u gewend bent. Daarnaast kan u ook voor onze iPhone of Android app opteren. Zo kan u zelfs van in uw zetel of van op afstand de zonwering van uw woning bedienen.

Zonder weerstation

U heeft zelfs geen weerstation nodig om het systeem te gebruiken. Uw Smart Home downloadt namelijk weergegevens via het internet om uw zonwering aan te sturen.

weerstation
Meer weten over de toepassingen van zonwering in een Smart Home?