loxone opleidingen

06 jan Nieuwe Loxone Opleidingen

Wilt u alles over Loxone weten en meer uit uw systeem halen? Schrijf u dan nu in voor een van onze Loxone opleidingen, welke plaats vinden van 9 t.e.m. 13 februari 2015. U kan niet alleen een Loxone Certified Partner worden, maar ook van allerlei interessante voordelen genieten.

Beschikbare opleidingen 9 – 13 februari 2015


We bieden drie verschillende opleidingen aan, gaande van een halve dag (Loxone Module 1) tot 2 dagen (Loxone Module 2 en Praktijkdagen). Met behulp van deze opleidingen wordt u een gecertificeerd Loxone home automation expert. Dat is niet alleen een teken van vertrouwen voor uw klanten, maar u geniet ook van een extra voordelen zoals een korting op de aankoop van Loxone producten. Ontdek het aanbod en klik op de knop ‘meer informatie’ voor een gedetailleerde omschrijving en de inschrijvingsformulieren.

module1Leer de basisprincipes en uitgangspunten van het Loxone systeem, maak kennis met de software en ontdek hoe u een project kan plannen.

Meer info

module2Een opleiding van 2 dagen waar u alle geavanceerde functies van Loxone leert kennen; van software tot extensions en sensoren.

Meer info

praktijkdagen loxoneTijdens deze 2 dagen hands-on training maakt u samen met onze trainers een compleet project, van planning tot configuratie.

Meer info

loxone-combi

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.