casatunes multiroom audio

Uw favoriete muziek, waar u maar wil

Met CasaTunes heeft u altijd toegang tot uw gehele muziekbibliotheek. Speel uw favoriete nummer af in heel het huis of luister naar een verschillend nummer in een kamer naar keuze. CasaTunes ondersteunt tot 24 aparte ruimtes.

Met of zonder kabels

CasaTunes is erg eenvoudig te installeren. U kan het simpelweg aansluiten op de bestaande bekabeling. Maar het systeem kan ook gebruikt worden in combinatie met draadloze luidsprekers en toestellen, dankzij de Airplay standaard.

casatunes draadloze audio
muziekstream

Toegang tot alle muziek ter wereld

CasaTunes speelt altijd de muziek die u wilt – of deze zich nu op een computer, CD of online bevindt. Waar uw muziek ook vandaan komt, CasaTunes ondersteunt het:

  • Speel muziek die op uw computer of laptop staat.
  • Luister naar online radiostations zoals BBC, CBC, enz.
  • Stream uw muziek via Spotify, iTunes, Grooveshark, Deezer …

Bovendien heeft elke CasaTunes server een ingebouwde harde schijf om uw favoriete nummers op te slaan. De grootste versie (1 TB) biedt plaats aan maar liefst 200.000 audiobestanden!

Alles aan uw vingertip

In een uitgebreide muziekcollectie kan het moeilijk zijn om het juiste nummer te vinden. Gelukkig heeft CasaTunes een gebruiksvriendelijke app om uw audio te bedienen. Deze app is beschikbaar voor Android en Apple toestellen.

casatunes app android apple
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CasaTunes?