Premium drukknoppen

Bent u op zoek naar een exclusieve drukknop? Een stijlvol design dat pure luxe uitstraalt?

Dan moet u bij dakanimo zijn. Deze premium drukknoppen zijn het neusje van de zalm, niet alleen esthetisch maar ook functioneel. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren; zwart of wit. Zo kan u de kleur van uw dakanimo drukknoppen afstemmen op de kleur van uw muren, of juist een mooi contrast creeëren.

Meer weten over deze trendy drukknoppen? Bezoek dan de dakanimo website:

dakanimo.com

 

lichtgevende dakanimo drukknop

Uiterst gebruiksvriendelijk

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom heeft u de mogelijkheid om iconen toe te wijzen aan de verschillende toetsen. U hoeft dus niet meer te raden naar de functie van uw knoppen. Bovendien kan u zelfs in het donker het paneel makkelijk bedienen. Handig,  niet?

Diverse toepassingen

Verlichting, zonwering, audio, verwarming, rolluiken … dakanimo drukknoppen kunnen voor allerlei toepassingen gebruikt worden. Er zijn verschillende iconen om uit te kiezen of men kan eigen iconen laten aanbrengen. Voor alle functies van een Smart Home heeft dakanimo een aangepast symbool.

dakanimo toepassingen
dakanimo award

Winnaar Plus X Award

In 2014 sleepte dakanimo de Plus X Award in de wacht. De jury prees de innovatie, bouwkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en het design van deze stijlvolle drukknoppen. Deze erkenning benadrukt nogmaals de sterke punten van dakanimo. 

Interior Innovation Award 2015

Tijdens de Interior Innovation Awards 2015 in Keulen kreeg dakanimo het ‘Selection’ label voor haar drukknoppen. De IIA wordt aanzien als een van de meest gerenomeerde design awards in de interieursector. Een erkenning om trots op te zijn dus. 

interior innovation award

Prijzen voor dakanimo drukknoppen zijn beschikbaar op aanvraag.