Diensten voor Particuleren

Wij maken een smart home analyse, rekening houdend met uw wensen, behoeften en budget. Dankzij deze analyse weet u perfect wat u nodig heeft om uw woning in een smart home om te toveren en hoeveel dit zal kosten.

Daarnaast begeleiden wij u graag bij de opstart van het systeem, gaande van de volledige configuratie en programmering tot de opleiding en ondersteuning om uw nieuwe smart home installatie optimaal te gebruiken.

Bovendien kan u ook op ons rekenen voor de realisatie van uw project: begeleiding bij de uitvoering van de installatie door uzelf of één van onze partners, de bekabeling leggen, plaatsing van drukknoppen en displays, enz.

Tenslotte kan u ook tijdens de oplevering beroep doen op onze diensten: controle van de bekabeling, controle van de verbindingen en aansluitingen en testen van de componenten. Zo bent u zeker dat alles naar behoren werkt.

Loxone als basis voor uw Smart Home

loxone smart home

Iedereen heeft eigen wensen voor zijn of haar woning. Loxone biedt u ontelbare mogelijkheden om deze wensen te realiseren, van verwarming en verlichting tot zonwering en energie.

Loxone is:

  • Betaalbaar
  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie
  • Erg gebruiksvriendelijk
  • Toekomstgericht
Ontdek Loxone
Heeft u interesse in een van onze diensten? Wij helpen u graag verder.