Het Probleem

Wist u dat een doorsnee woning ongeveer 150 verschillende technieken en elektronische apparaten bevat? Elk van deze toestellen gebruikt zijn eigen bedieningssysteem. Er wordt dus geen rekening gehouden met andere toestellen en de noden van de bewoners.

Dat is niet intelligent en niet gebruiksvriendelijk.

De Oplossing: Centralisatie

In een Loxone Smart Home wordt alles samengebracht in het kleine, groene hart van de woning; de Loxone Miniserver.

Op deze manier kunnen we verschillende functies combineren en voor meer comfort zorgen. Een eenvoudige drukknop kan bijvoorbeeld niet alleen voor de verlichting gebruikt worden, maar ook voor de zonwering, audio, airconditioning, enz.

Meer informatie

Eenvoudige bediening

Gebruiksgemak staat centraal bij Loxone. Daarom bieden we verschillende bedieningsmogelijkheden aan, gaande van drukknoppen tot smartphone apps en afstandsbedieningen. Ja, zelfs als u niet thuis bent kan u alles bedienen. Een Loxone Smart Home past zich aan uw levensstijl aan, en niet andersom.

Loxone Standaard      Bedieningsmogelijkheden

Intelligente automatisering

Een Smart Home wordt pas echt gebruiksvriendelijk wanneer u er zo weinig mogelijk aandacht aan moet spenderen. Daarom gebruikt Loxone intelligente automatisering op basis van uw aanwezigheid, de temperatuur, het weer, inbraak, brand, enz.

Loxone weet wat te doen, en maakt uw woning intelligent.

Meer informatie

Klaar voor de toekomst

Eén ding is zeker: de wereld is altijd in verandering. Niet alleen technologiën veranderen, maar ook uw levensgewoonten of gezinssituatie kunnen wijzigen. Gelukkig is Loxone klaar voor de toekomst. Dankzij de open miniserver-architectuur kan het aan alle toekomstige noden voldoen.

Loxone maakt uw woning intelligenter, energiezuiniger, veiliger en comfortabeler. Bovendien is het makkelijk te implementeren, eenvoudig te gebruiken en verrassend betaalbaar.

Heeft u graag meer informatie over de mogelijkheden van Loxone?