SMART HOME MOGELIJKHEDEN

Een van de meest gestelde vragen is: “wat zijn de mogelijkheden van een Smart Home“? De intelligente automatisering van verlichting, verwarming, zonwering, audio, energie en beveiliging zorgt voor meer comfort in uw dagelijkse leven. Het is een investering waar u elke dag van geniet en die meermaals haar nut bewijst.

Verlichting

Verwarming

Zonwering

energie

Energie

Audio

Veiligheid

Smart Home op basis van Loxone

Voor de ontwikkeling van een Smart Home raden wij Loxone aan, een miniserver-gebaseerd systeem dat bijzonder flexibel en betaalbaar is. Ontdek hier waarom Loxone zo interessant is voor uw Smart Home:

Ontdek Loxone
smart home verlichting

Verlichting

Met één druk op de knop worden lichten aangedaan, precies gedimd of de gewenste kleur ingesteld. In een Smart Home ontwerpt u individuele lichtscènes voor elke situatie of gelegenheid.

 

Meer informatie

Verwarming

Stel de verwarming in huis optimaal in. Een Smart Home helpt uw verwarmingsfactuur te verlagen en geeft u volledige controle over de temperatuur in huis. Uw portefeuille zal u dankbaar zijn!

 

Meer informatie
smart home verwarming
smart home zonwering

Zonwering

De intelligente zonwering van een Smart Home zorgt in de zomer voor koelere ruimtes en in de winter voor een optimaal energiegebruik. Alles gebeurt automatisch, zonder een extern weerstation.

 

Meer informatie

Energie

Energie besparen is een veelbesproken onderwerp, dat door de regelmatige verhoging van de stroom- en energieprijzen de actualiteit ook niet verliest. In een Smart Home wordt energie besparen een fluitje van een cent.

 

Meer informatie
smart home audio

Audio

Uw favoriete muziek waar u maar wil. In een Smart Home is uw muziekbibliotheek niet beperkt tot een ruimte. Ontdek de mogelijkheden!

 

Meer informatie

Veiligheid

Met de intelligente bewaking van een Smart Home kan u op beide oren slapen. Het systeem alarmeert u automatisch wanneer iets niet in orde is. Ook de elektronische toegangscontrole is absoluut een meerwaarde.

 

Meer informatie
smart home veiligheid