muziek loxone

Uw muziek

Heeft u al uw favoriete liedjes op een computer of laptop staan? Of gebruikt u diensten zoals Spotify en Grooveshark? In een Smart Home heeft u altijd toegang tot uw volledige audiobibliotheek.

muziek in elke ruimte

In elke kamer

Geniet van zachte muziek tijdens een ontspannend bad terwijl er in de keuken opzwepende hits worden gespeeld. In een Smart Home kan u in elke ruimte verschillende muziek afspelen.

Perfect geïntegreerd

Ons systeem ondersteunt verschillende multiroom-audio systemen, zoals Sonos, Squeezebox en CasaTunes. De integratie is een fluitje van een cent.

Eenvoudige bediening

In een Smart Home kan u met behulp van bedieningsknoppen eenvoudig uw audio bedienen, om bijvoorbeeld uw muzieksysteem aan te zetten, van zender te wisselen of de geluidssterkte aan te passen. Daarnaast kan u ook gebruik maken van de handige smartphone app.

De perfecte wekker

Koppel uw audiosysteem aan een tijdstip en uw Smart Home wordt de perfecte wekker. Precies op 07:00u begint in uw slaapkamer de muziek zachtjes te spelen, zodat u rustig kan wakker worden.

Scènes voor elke gelegenheid

Wilt u van het goede weer profiteren en op het terras dineren? Geen probleem. Selecteer de juiste scène met uw smartphone en de luifel gaat automatisch naar beneden terwijl uw favoriete muziek wordt afgespeeld. In een Smart Home is alles mogelijk.

smart home audio terras
Geniet optimaal van uw favoriete muziek in een Smart Home.