temperatuur

Een optimale verwarming

De individuele ruimteregeling van een Smart Home zorgt ervoor dat uw woning zo efficiënt mogelijk verwarmd wordt. Zo verspilt u minder energie.

automatische zonwering

Automatische zonwering

Zonwering houdt uw woning in de zomer koel en helpt bij de besparing van uw verwarmingskosten in de winter. In een Smart Home gebeurt dit automatisch op basis van de stand van de zon, temperatuur, enz.

energiezuinig wonen

Vaarwel stroomvreters

Televisies, videorecorders, dvd-spelers, HiFi-installaties… verbruiken ook in standby-modus stroom. Koppel nu al deze apparaten los van uw stroomnet door een simpele druk op de knop.

Dim uw verlichting

U heeft niet altijd de volledige lichtsterkte van uw lampen nodig. In een Smart Home kan u ’s nachts de verlichting dimmen – ideaal om na een nachtelijk toiletbezoek sneller terug in slaap te vallen. Bovendien kan u op deze manier stroom besparen!

gedimde verlichting
alles uit knop

Centrale functies

Met een ‘alles uit’ knop kan u nog meer besparen. Druk op de knop bij het verlaten van het huis en uw besturing schakelt al het licht uit, doet de temperatuur van de verwarming dalen en sluit de stroom af van standby-apparatuur en stroomvreters – alles met één druk op de knop.

Meten is weten

In een Smart Home kan u alle gegevens over uw energieverbruik opslagen. Zo kan u snel en eenvoudig mogelijkheden vinden om te besparen. Uw portefeuille zal u dankbaar zijn!

temperatuurstatistieken
Ontdek hoe u met een Smart Home energie kan besparen.