loxone verlichting lichtscenes

De juiste verlichting voor elke gelegenheid

In een Smart Home heeft u volledig controle over uw verlichting. Selecteer een lichtscène en de juiste lampen gaan meteen branden. En dankzij de bijhorende smartphone app hoeft u zelfs uw zetel niet uit te komen.

Diverse besturingsmogelijkheden

klassieke drukknop

Uiteraard kan u uw verlichting nog steeds op de klassieke manier bedienen via drukknoppen. Daarbovenop profiteert u ook nog van comfortfuncties, zoals een ‘alles uit’ functie, die alle lichten in de kamer/woning uitschakelt.

smartphone bediening

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw verlichting via iPhone, Android, webbrowser… besturen. Daarmee kan u eenvoudig de verlichting uitschakelen, dimmen, kleuren aanpassen en deze opslaan als lichtscène.

configuratie verlichting loxone

Naast de klassieke drukknoppen en de smartphone app, kan u ook bewegingsmelders gebruiken. Het is zelfs mogelijk om uw verlichting te koppelen aan een tijdstip. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Koken, TV-kijken of Douchen?

Met één druk op de knop de juiste verlichting? Dat kan dankzij lichtscènes. Selecteer bijvoorbeeld de lichtscène ‘TV‘ en alle verlichting in het salon wordt automatisch uitgeschakeld behalve het tafellampje naast de televisie. Zo kan u voor elke situatie een passende lichtscène instellen. Handig, niet?

Gekleurde verlichting? Da’s kinderspel!

RGB verlichting met loxone
Meer info over de verlichtingsmogelijkheden in een Smart Home?