nieuw loxone temperatuur en vochtigheidssensor

26 mrt Nieuw: De Temperatuur- en Vochtigheidssensor Air

Loxone staat niet stil. Daarom mogen we deze week een nieuwigheid (of twee, hoe je het ook bekijkt) aankondigen; de temperatuur- en vochtsensor Air. Deze sensor is volledig draadloos en de perfecte aanvulling voor uw verwarming en/of ventilatie.

De Highlights

Deze nieuwe Air-sensor heeft heel wat in petto. Wij zetten de belangrijkste kenmerken op een rijtje:

Volledig draadloos

Dankzij de draadloze Air-technologie kan u deze sensor plaatsen waar u maar wil; in de badkamer, slaapkamer, garage, kelder, … U heeft geen nieuwe bekabeling te voorzien. Dat maakt deze sensor ook uitermate geschikt voor renovaties.

Slimme verwarming

Sensoren zijn de ogen van uw Loxone Smart Home. Dankzij deze voelers weet de Miniserver precies wat hij moet doen. Misschien geeft deze temperatuursensor aan dat het ’s morgens in de woonkamer 19° C is. Om de gewenste temperatuur van 21° C te bereiken, wordt de warmte van de zon gebruikt, voordat de zonwering naar beneden gaat om oververhitting te voorkomen. U hoeft zelf geen vinger uit te steken – alles gebeurt automatisch.

Altijd op de hoogte

Gebruik de gratis Smart Home App op uw smartphone of tablet om uw woning op te volgen. U krijgt niet alleen real-time cijfers en visualisatie, maar ook gegevens van enkele dagen/weken/maanden … geleden.

Daarnaast kan het systeem u automatisch op de hoogte brengen (via een email, telefoon, lichtimpuls, enz.) indien bepaalde waarden overschreden worden. U blijft dus steeds op de hoogte van alles wat zich binnen de woning afspeelt.

2 Digitale Ingangen (3V)

Deze nieuwe temperatuur- en vochtigheidssensor van Loxone is uitgerust met twee digitale ingangen (3V). Hierdoor kan u de sensor makkelijk aan andere toestellen koppelen. U kan, bijvoorbeeld, een melding ontvangen indien de temperatuur in de kinderkamer te hoog wordt.

temperatuur- en vochtigheidssensor

Nu verkrijgbaar in onze webshop

Koop deze temperatuur- en vochtigheidssensor nu via onze webshop:

Bestel via onze webshop

Ook verkrijgbaar in onze webshop zijn de nieuwe Loxone elektriciteitsmeters (enkel- en driefasig):

smart-energy-meter-1phase-front-free-shop smart-energy-meter-3phase-front-free-shop

Bestel via onze webshop

Loxone Config 6.3 Update

Voor deze nieuwe sensor werd een Loxone Config update gelanceerd. U kan deze hier downloaden.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.